Follow

2015/01/12

mitt gymnasiearbete

Modell: Saga West

Tror jag har nämnt mitt gymnasiearbete lite grann här innan, men jag fick förfrågan om att berätta lite mer om det. Som estet-elev har jag ju turen att slippa de långa uppsatserna och får istället göra en produkt, alltså är det väldigt fritt och upp till en själv vad man vill göra. Jag visste ganska tidigt att jag ville göra någon slags fotobok som gymnasiearbete, och min lärare tyckte att jag behövde nischa mig och inte t.ex "bara" ha en bok med porträtt. Eftersom jag alltid tyckt fräknar är himla fint (och varit superavis på t.ex min syster som har massor) så tänkte jag att det kunde vara passande.

Så nu under hösten och vintern har jag haft närmre bestämt 11 stycken fotograferingar med olika modeller, och jag har två stycken kvar. Sedan är det dags för retusch, design och layout och någon gång efter vecka fem ska min bok tryckas. Det ska bli superroligt att se slutresultatet i tryckt form istället för enbart på en skärm. Jag lovar att visa er när allt är klart!

Här kan ni se lite bilder från de tidigare fotograferingarna: 1, 2, 3.

21 kommentarer:

 1. älskar verkligen ditt gymnasiearbete! blir superfina bilder och det är ju så vackert med fräknar! önskar att jag hade :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!! Ja jag önskar också att jag hade några!

   Radera
 2. Åh vilka fina bilder Alma, du är så himla duktig!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tack snälla! Ja jag med verkligen :)

   Radera
 4. älskar detta projekt, så fina bilder!! ska bli kul att få se mer sen när det är klart!!

  SvaraRadera
 5. SÅ grym! Har alltid velat fota fräknar!
  sv: Tusen tack Alma!

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt vackert!! Bra jobbat!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket!! blir så glad!

   Radera
 7. I have just discovered your blog and i have already fallen in love♥

  SvaraRadera
 8. Åh herregud vilken vacker person

  SvaraRadera
 9. Mycket fint! Gillar hur du får fram fräknarna. Jag gör också en fotobok som gymnasiearbete men min är full med foton på övergivna hus/ställen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!! Åh vad roligt det lät, skulle gärna vilja se när det är klart!

   Radera
 10. Hej! En vän till mig skriver sitt gymnasiearbete och hon går samma linje på annan skola, är nyfiken på vad du var tvungen att skriva till bilderna? Hennes lärare bråkar om instruktionerna och hur det ska gå till och är nyfiken på hur du gjorde. Tack på förhand!

  SvaraRadera