Follow

2014/10/15

tryckt perfektion och önskerubrikerFörra helgen drog jag med mamma till stan för jag ville kolla upp Papercut shop som jag läst om här och där. Och ja, tänk er matt papper, grymma fotografier och texter omslutet av perfekt layout. Alltså mitt grafiska hjärta slog dubbla slag och ville helst ta med varenda magasin hem. Men med tanke på de (icke så billiga) priserna fick det bli ett nummer av Scandiawian S/S/A/W (så jäkla fina editorials) och ett svintjockt september issue av amerikanska Vogue. Butiken ligger rätt nära Mariatorget i Stockholm så verkligen ett jättetips till alla er som tycker om fina tidningar och böcker!! + Alltid lika kul att hitta Lisa i tidningarna man köper.

I den här rätt gråa och tråkiga höstvardagen skapas det inte sådär jättemycket bloggmaterial. Därför tänkte jag be er om lite tips på önskerubriker igen, likt dessa jag kört förut. Så tipsa mig gärna om vad som helst som ni skulle vilja se eller läsa om.

3 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja föreslå typ "En vanlig dag genom min kameralins" där du tar lite bilder på din morgon, frukost osv. och sedan din väg till skolan, lite vad ni gör i skolan och sedan på eftermiddagen/kvällen/middag/hundarna/ vad du nu hittar på. Lite vardagsbilder liksom :D

    SvaraRadera
  2. Skriv gärna lite mer om mode och visa sånt du brukar ha på dig, visa mer projekt som ni har i skolan (är så kul att se eftersom jag vill gå estet media) och lägg ut fler fina bilder du tagit :)

    SvaraRadera