Follow

2014/08/19

en måndag
Igår lunchade jag inne i stan med Lisa, Sandra och Jennifer på Café Fåtöljen, sallader att rekommendera helt klart. Jag fick lite tid över innan jag skulle möta upp Emma så då sprang vi in på River Island och jag spontanköpte dessa godingar, samt en väska från Monki som inte gjorde sig så bra på bild.  Och jag ska försöka bli lite bättre på att hålla den här bloggen vid liv.

Jag fick förresten en fråga om hur jag fått folk att vilja anlita mig som fotograf på bröllop osv, så jag tänkte att jag lika gärna kan ta upp det här. Jag har ju bara fotograferat ett bröllop än sålänge och det fick jag genom att en vän till mig skulle fota det egentligen, men inte kunde och då rekommenderade mig. Och nu har jag precis blivit inbokad till ett heldagsbröllop nästa sommar, och det genom en kollega till min mamma. Så jag har väl haft tur med kontakter helt enkelt. Men ett tips är att ha en ordentlig portfolio/hemsida så att du enkelt kan visa upp dina tidigare arbeten och bilder för potentiella kunder!

13 kommentarer:

 1. Snygga bilder! Skorna var skitfina!

  SvaraRadera
 2. åh gud vad fina! kan du inte visa hur de ser ut på? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det kan jag försöka göra någon dag! :)

   Radera
 3. åh vad gott! Snygga skor också! :D

  SvaraRadera
 4. Hej! Sjukt fina skor, vart har du köpt dem? Letat efter ungefär sådana där skor hur länge som helst, men det verkar vara omöjligt att hitta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som det står i inlägget, så är dom köpta på River Island :)

   Radera
 5. Mysigt o luncha på stan :)
  Gott me sallad :)

  SvaraRadera