Follow

2014/05/11

palmitos
En utav dagarna på (i?) Gran Canaria spenderades i den väldigt turisttäta Palmitosparken. Men det var fint, beläget mitt ute i ingenstans i bergen och det kändes nästan som att man var i en riktigt djungel ibland.

9 kommentarer:

 1. Älskar dina bilder, otroligt bra. Fortsätt med vad du gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket!! Blir så glad och tacksam, kram på dig!

   Radera
 2. Asså jag dör för den första bilden

  SvaraRadera
 3. åh vilka galet fina bilder! vart på gran canaria var du någonstans fina du? kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emelie!! Vi var vid playa del ingles :) kram!

   Radera
 4. Jättefina bilder! Ser sjukt härligt ut! :D

  Jag har tänkt på en sak, du har väll en Nikon d7100? Jag funderar också på att köpa en sån och den verkar grymt bra, förutom att den är tung (iaf i jämförelse med kameran jag har nu, som typ väger 400g..). Jag är orolig för att jag inte skulle orka bära omkring på den eller våga resa med den just för att den är tung, lite stor och faktiskt är semiproffs. Men du har ju haft med den på dina resor, så jag undrar hur du känner kring det? Vänjer man sig vid tyngden? Hur blir det om man sätter på ett tungt objektiv? Innehållet är ju verkligen bra verkar det som jag jag undrar bara hur det är att jobba med den. Det skulle verkligen hjälpa mig att få höra vad du tycker! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket!!

   Jag har en Nikon D7000, men de är väl ganska lika. Och den är jag jättenöjd med, och jag gillar att den är lite större. Visst kan det vara så att jag inte orkar ta med den ibland, men jag tror det hade varit likadant ifall jag hade haft kvar men gamla, lättare kamera. Det beror väl snarare på att jag är lat isåfall och inte tror att jag kommer fota något! Men jag tycker egentligen inte att vikten och storleken på kameran är något som hindrar mig. Jag har den oftast i min ryggsäck (i en mössa som skydd haha) när jag är på resor osv och då känns den inte alls tung.

   Hoppas du fick någorlunda svar på dina frågor!- :)

   Radera
 5. Tack så mycket för ditt svar! :D /Anna

  SvaraRadera