Follow

2012/10/28

Det som gör er lyckliga respektive olyckliga

Vill bara tacka först för alla svar jag fick in, verkligen jättefint! Utan er hade det inte blivit så mycket av detta inlägg.

Ni älskar att skratta så mycket så att det känns i magmusklerna. Ni älskar känslan efter träning. Någon av er tycker om att steka plättar på vedspisen när det är grått och regnigt ute. Fina vänner, fotografering och youtube får er glada. Någon av er skrev "när ens lilla kattunge är så glad över att du kommer hem så hon inte vet vart hon ska ta vägen, om hon ska gosa eller busa då blir man glad ändå in i själen" och det tyckte jag var väldigt fint. Någon av er blir glad när ni får en kram av er finaste pojkvän, eller varför inte en kyss i pannan. När man köper nya fina kläder och skor. Känslan efter att det gått bra på en tävling. När man lyckas få bra betyg. När en pojke skickar fina meddelanden till en och av en känsla som gör att jag blir fnittrig i magen när jag tänker på honom. Få något man länge velat ha. Komlimanger. Någon utav er blir ledsen av att man inte riktigt vet vad som händer omkring en. Ni ogillar känslan av att någon går bakom ryggen på en, eller när ni blir svikna. När ni är hungriga, misslyckas eller tvingas hålla ett föredrag inför klassen. När folk man bryr sig om blir irriterad på en. Mobbning och virus på datorn. Ni hatar otrohet. När mobilen dör.

Ni blir glada av sovmorgonar och kroppsvärme. Ni älskar alla färgglada träd på hösten. Att baka, bli uppskattad och långa kramar. Ni älskar att köpa nya fina saker. Även att ge bort saker och se hur glad personen du ger dem till blir. Känslan av att ha valt rätt. Att få ge julklappar till sina nära och kära. När man får se finfina solnedgångar. Ni tycker om fina vänner som bryr sig och twittervänner. Leenden och snällt bemötande. När man lyckas ta en riktigt, riktigt bra bild. Ni gillar godmorgon- och sovgottsms. När man precis gjort klart ett skolarbete. När någon märker att man köpt nya kläder och säger att de är fina.

Ni blir ledsna av att vara sjuka, stressade och ha ont. Gräl, bråk och kompisar som beter sig dåligt. Även galna tankar om otrohet och svek gör er ledsna. Ni tycker inte om när spotify premium tar slut och likaså all musik i mobilen. Prov, läxor och dåligt väder får er på sämre humör. När kroppen strejkar och inte vill träna som man vill. Någon av er blir ledsen av att inte kunna träffa sina fina twittervänner. Ni blir ledsna av att inte kunna ha ert favoritplagg längre. Besvikelse och lögner. Mensvärk och när folk  pratar illa om ens favoritartist.


Någon av er älskar sin nya klass som har blivit så bra. Även musik som lyser upp vardagen, fina myskvällar med gosiga vänner, pussar och varma tröjor. Någon utav er älskar att somna i månskenet. Ni älskar även familjemys, musik och dans. Någon av er älskar när det är kyligt, och solen tittar fram och värmer ens ansikte. Fina minnen, Gangnam Style och bilder med en sån där fin känsla i. "Jag blir även glad utav min pojkvän, inte av att han gör stora romantiska gester, för det gör han inte utan när han gör små saker som visar att han älskar mig. Kan vara att han utan att jag ber han lägger sig och smeker mitt ansikte och bara myser eller kommer och kramar mig hårt och länge" skrev någon. Att få ett bra provresultat på något du pluggat riktigt hårt inför. Att mysa. När man inser att allt kommer bli bra tillslut. 

5 kommentarer:

 1. Åh vilket fint inlägg det blev! :)

  SvaraRadera
 2. ååh det här inlägget var så himla fint. Sjukt bra skrivet alma!

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder. & åh så fint inlägg. <3
  sv: Åh ja, nybakade scones är så himla gott, hihi.
  Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera! ♥

  SvaraRadera
 4. åh så mysigt att läsa!!!!
  kanske kör en härmning av något slag, hoppas de är okej bästa alma! tycker det var så fiiiiiiint.

  SvaraRadera
 5. Ååh, vilket underbart inlägg! Himla himla fint!

  SvaraRadera