Follow

2013/12/01

en bild i timmen (på ett ungefär)

Några utav er önskade att jag skulle ha med mig kameran en hel dag och visa vad jag gör, så jag försökte mig på "en bild i timmen". Jag lyckades väl inte helt, vissa timmar innehåller flera bilder och vissa inga alls. Men här har ni lite bilder från gårdagen iallafall, så ska jag försöka göra ett fullständigt "en bild i timmen"-inlägg någon annan dag.


09:43 - frukost (som var för ful för att fotograferas) och någon slags dryck med honung, citron, ingefära och kanel för att bota förkylningen som är påväg.


10:00 - morgonsol genom frostig bilruta.

10:46 - Emma och jag körde supertidig julklappsshopping för att vi skulle hinna med annat senare. Hon hittade alla julklappar hon skulle hitta medan jag bara hittade några få. 


11:54 - efter att vi var klara köpte jag kinamat till lunch. Emma knäckte även sin första lyckokaka.

13:01 - vi tog bussen hem, för att bara hinna vara hemma en liten stund innan jag skulle iväg igen...

13:55 - … eftersom att min kusin var på besök. Hon bor i Örebro och det var superlänge sen vi hann träffas ordentligt. Hon kör lite som en dåre förresten. 

16:01 - efter någon timme i olika tåg och tunnelbanevagnar var vi på plats i globen för att se Stockholm horse show. Och även om jag inte att är speciellt hästintresserad så var det rätt coolt. Trots att jag höll på att dö av höjdrädsla då och då. 

17:35 - fint julpyntade träd utanför globen.

18:59 - efter middag i kungshallen (eftersom att vapinao hade den dumma regeln att de inte ville släppa in mig efter klockan 18 eftersom att jag var under 18) kollade vi in kanderade äpplen och donuts på plattan. Sedan åkte vi hem och tittade på avatar, vilket inte var så spännande på bild. 

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag har just nu en julkalender i min blogg och dagens lucka innehåller en valfri vara från kamda.se (fototillbehör). De är snabbt och enkelt att delta tar endast några sekunder! :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. åh vad kul att du gjorde ett sånt här inlägg! :)

  SvaraRadera
 3. ja det tycker jag med! kul att du uppskattar det! :)

  SvaraRadera
 4. åh, köpte donuts där på plattan när jag var i stockholm senast. så goda!

  SvaraRadera