Follow

2013/01/24

önskerubrik - mina favoritbilder från 2012 och varför

Det har verkligen varit jättejättesvårt att välja ut mina favoriter från 2012, så det fick bli fem stycken istället för tre. 

Jag gillar denna på Lisa för att hon är så förbannat snygg, och för att jag älskar ljuset. Jag har alltid velat fota med ljus genom persienner men det har aldrig blivit av pga jag inte har några hemma. Den här togs i skolan i ett stort ljust rum och jag tycker att det blev riktigt bra!

Bilden till vänster tog vi en jättefin sommarkväll. Vi tog moppen ut på landet (ja, ännu mer på landet än vad jag bor) när solen höll på och gå ner och allt var helt galet fint. Och Ellen är supersnygg! Bilden till vänster var något av de första jag tog med min nya kamera i höstas. Det här var till skillnad från den andra en riktigt grå och tråkig kväll, så jag var rädd att bilderna inte skulle bli så bra. Men vi utnyttjade mörkret och bruset som något positivt istället och jag tycker att den här och många andra från den kvällen blev riktigt bra. Och Emma ser asbra ut som vanligt!

Jag älskar Ellens fräknar och ögonfransar på den här. Jag fick ett ryck och bad henne lägga sig på golvet i mitt rum och så spred vi ut hennes hår och tog några bilder. Den här blev en favorit!

Jag var ju i Österrike i somras, och där fanns det ju riktigt bra fotomöjligheter. Denna är bara en av alla landskapsbilder jag tog uppe i alperna, men jag gillar nog denna mest tack vare alla blommor i förgrunden.

Vilken tycker ni bäst om?

9 kommentarer:

 1. åh alla är så fina men är helt kär i den svartvita bilden på ellen, så fin!

  SvaraRadera
 2. du är förbannat snygg almiiiiiis

  SvaraRadera
 3. Alla bilder är så fina! Älskar ljuset i den första bilden!

  SvaraRadera
 4. Alla är jättefina men jag gillar verkligen den första! :)

  SvaraRadera
 5. Den första och sista bilden är bäst enligt mig! :)
  Verkligen spännnande ljus på den första och klara färger på den andra

  SvaraRadera
 6. väldigt snygg blogg! du tar grymt fina foton.
  jag tycker bäst om den första och den sista. fast trean gillar jag också.. aja, alla är fina (:

  SvaraRadera
 7. Alla är så himla fina, men jag är sjukt svag för fräknar. Tycker det är så otroligt vackert!

  SvaraRadera