Follow

2013/01/26

önskerubrik - min bästa resa

Jag hade jättesvårt igen att välja en specifik resa, men tillslut fick det bli när vi var i Grekland 2011. Vi var fem dagar i Parga, som är en jättemysig stad i Grekland.

Vi träffade på världens sötaste valp som jag lyckligt nog fick en bra bild på, och åt gudomliga frukostar med färskt bröd, frukt och grönsaker. 
Sol och värme i överflöd och vi badade mest hela tiden. Jag tror aldrig jag har varit så brun som efter den här resan. Och alla smoothies och färskpressade juicer går väl knappt att beskriva.
Jag älskar grekisk mat, och speciellt gyros som ni ser på bilden. Åt det flera gånger under resan och det är SÅ gott! Annars åt vi väl rätt mycket grekisk sallad, fetaost, gott bröd och goda grillspett. 
Ser ni hur fint det var eller?! Vi tog en dagstur ut med en segelbåt en dag, och det var nog något av det bästa på hela resan. Efter halva båtturen så stannade vi en stund och badade. Flera meter djupt, helt klart  och turkost vatten är helt magiskt.


Kan väl helt enkelt sammanfatta det här med att det var en otroligt bra resa och om ni får möjligheten att åka till Grekland så är Parga verkligen ett bra alternativ!

10 kommentarer:

 1. Åh, fy så härligt det ser ut! Otroligt fina bilder Alma!

  SvaraRadera
 2. älskar redigeringen på bilderna

  SvaraRadera
 3. Gud så fina bilder du tar! :)

  SvaraRadera
 4. wow otroligt fina bilder!
  ser så sjukt skönt ut, åh vad jag läängtar till sommaren :(

  SvaraRadera
 5. åh herregud vad underbart det ser ut!

  SvaraRadera
 6. Åh så underbart fint, Grekland är bäst!
  Älskar bilderna <3

  SvaraRadera
 7. åh, vill också åka till grekland.

  SvaraRadera