Follow

2017/07/04

Vill du jobba på Studio Emma Svensson?Produktionsbolaget jag jobbar på expanderar, vilket är hur kul som helst! Vi har precis sökt en ny assistent, och nu söker vi även en till junior fotograf, vilket även är min titel på företaget. Världens bästa och mest lärorika jobb! Saxar denna info rakt från Emmas blogg.

"Nu söker vi fler medarbetare till vårt produktionsbolag Studio Emma Svensson! Denna gång är det en junior fotograf vi letar efter. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde efter sommaren.

Som junior fotograf hos oss är du en viktig del i vårt team där du får ta stort eget ansvar och ett jobb som bjuder på omväxling och utmaningar. Du kommer att fotografera egna jobb, assistera på plåtningar & workshops, filma, bildhantering & redigering samt ha kundkontakt och ansvara för egna fotoprojekt. Tjänsten är en lärlingstjänst där vårt mål är att du ska avancera till fotograf med tiden och innebär extra mycket stöd och handledning av resten av vårt team. Vi ser också gärna att du är en person som vill satsa långsiktigt tillsammans med oss, vi är inne in en spännande fas och är man rätt person så finns det stora chanser utvecklas inom företaget.

Vi letar efter någon som är härlig, positiv, ansvarsfull, serviceminded, nyfiken, noggrann, bra på att ta egna initiativ och som skulle passa i vårt gäng! Du har en del erfarenhet av fotografering och har gjort egna fotojobb tidigare. Vi gör väldigt varierade fotojobb men grunden i vårt arbete ligger i event/dokumentation så erfarenhet från det är ett plus liksom att du trivs med det och tycker att det är kul. Har du erfarenhet att arbeta i studio och med ljussättning är det också meriterande. Vi önskar också att du har grundläggande bildbehandlingskunskaper i Photoshop och bildleverans. Körkort är ett plus men inget måste.

Tjänsten är som sagt på heltid och vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm men vi är lika ofta ute på location. Dina arbetstider kommer variera och både kvällar och helger förekommer. Resor i jobbet förekommer också.

Tillträde: Enl ö k runt slutet augusti/början september 2017.
Arbetsmängd: Heltid, 40/h vecka.
Lön: Förhandlas efter din erfarenhet, plus förmåner som SL-kort och lunchkuponger.
Anställningsform: Provanställning i 6 mån därefter tillsvidare anställning
Ansökan skickas till: emma@studioemmasvensson.se
Senaste ansökningsdag: 20 juli 2017.

För att ansöka: Maila oss och berätta om dig själv (skriv direkt i mailet). Skriv inte mer än en halv A4. Märk rubriken med Junior Fotograf. Länka gärna till din Instagram/portfolio. Skicka inga bilder eller bilagor i mailet. Inte heller några filer att ladda ned. Jag kommer behöva läsa din ansökan från ett berg på Island så all text i mailet och sedan länk till din Instagram eller portfolio är det som gäller!

Kort om Studio Emma Svensson: Vi är ett produktionsbolag för stillbild med 11 anställda (fotografer, juniorfotografer, retuschörer, assistenter, projektkoordinator samt agent). Vi fotograferar alla möjliga jobb, främst event, dokumentation, mode, porträtt, produktbilder, streetstyle och mycket mer. Bland våra kunder finns H&M, ELLE, MQ, KappAhl, River Island, Rodeo, BON, Stylein, Soft Goat mm.

För att se mer av vad vi håller på med klicka här!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar