Follow

2017/03/26

Vårens första dag


Igår var det fint väder så jag drog med Ellen till stan för lite strosande. Tog med mig min lilla nya kamera (även den som typ alla senaste inlägg är tagna med), så himla smidig. Kommer bli perfekt på resor. 


Kunde inviga min tunna kappa som jag införskaffade i höstas. Har hunnit använda den typ en gång tidigare, när vi var i New York. Men nu är det äntligen tillräckligt varmt för den. 


Vi bläddrade i lite fina tidningar. Och så åt vi svingoda halloumiburgare från en foodtruck vid Nytorget. Sol + lä vid väggen <3 Älskar våren!!!


Hittade en fin skylt. 


Fönstren på Stalands alltså. Vill bo där. 


Vi avslutade med glass (japp har man fått vår-feeling så varför inte ta det hela vägen) från Stikki Nikki. Vi tog Salt karamell och Turkisk yoghurt. Båda va sjukt goda. Så fint att få lite kvalitetstid med lillasyster.

12 kommentarer:

 1. Alltså det ser så härligt ut!! :)

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt! Vårdagar är precis vad vi behöver nu!

  SvaraRadera
 3. Älskar Sverige på våren! :D

  SvaraRadera
 4. När folk börjar luta sig mot husfasaderna runt Nytorget då vet man att våren är här för att stanna :)

  Plus tack för den fina kommentaren!

  SvaraRadera
 5. hej Alma! jag ska köpa min första"riktiga" kamera, jag drömmer om att bli fotograf i framtiden och nu vill jag verkligen ha en kamera som är bra. Jag kan faktiskt inget om kameror och har försökt googla lite. Vore så tacksam om du kunde hjälpa mig att tipsa vilken jag skulle kunna köpa. Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har tyvärr inte superbra koll på vilka nybörjarkameror som är bra just nu, men kika här på Scandinavian Photos kategori med instegskameror. https://www.scandinavianphoto.se/kategori/1008167379/systemkamera/instegsmodeller

   Jag personligen rekommenderar en Canon eller Nikon! :)

   Radera
 6. älskar kappan! får en fråga var den är ifrån?<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med!! Den är från Stylein, Bianca Coat!

   Radera