Follow

2014/11/20

honey put on that party dress

Trött och kall och halvdöd en morgon i skolan, och sedan har vi mig och Emma inför halloween. 

Evelina fyllde äntligen 18 och vi dansade bort ännu en natt på Ace, ända tills lamporna tändes och vi var tvungna att lämna golvet. 

Fyndade en perfekt, stor och mysig stickad tröja som helt klart går att leva i under den här årstiden. Såg världens finaste soluppgång på vägen till skolan, och eftersom jag hade några minuter till godo innan bussen gick så var jag bara tvungen att springa ner till stranden och ta några bilder. Man kan ju inte tro att det är november, magiskt. 

Radiosändningar i skolan och så fick jag äntligen träffa Johanna, som jag lärt känna via twitter, för att hon skulle delta i mitt gymnasiearbete!

I fredags var vi en del av en överraskningsfest för David som Sara hade planerat hur länge som helst. Att över 60 personer ändå lyckas hålla något sånt hemligt är ju ändå rätt beundransvärt. David blev överraskad, kvällen var lyckad och morgonen efter väcktes jag av pussar på pannan och frukost serverad.

I morgon eftermiddag och på söndag kommer jag hålla till på Fotomässan, både i vår Täby Enskilda-monter och såklart gå runt och titta på allting och träffa folk. Är det kanske någon av er som ska dit?

6 kommentarer:

 1. Vill så gärna gå på fotomässan! Missar den varje år för att jag är totalpank haha och glömmer bort att kolla upp datumen. Måste se till att skärpa mig till nästa gång eller ställa på fotoläraren att dra på studieresa med fotoeleverna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad synd att du missar! Ja gör det, det är superkul!

   Radera
 2. hej fina! ville bara säga att jag i mitt senaste blogginlägg har "utmanat" dig att svara på 10 frågor i ett eget inlägg. så att du vet, om du skulle känna för att göra det! hoppas du får en jättebra helg, kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh tack Sara, ska absolut anta utmaningen! puss på dig

   Radera