Follow

2014/10/04

oktober 2013
Alla dessa är tagna i oktober för exakt ett år sedan. Man kan ju tänka sig att oktober inte är en av de starkaste månaderna rent fotomässigt, pga mörker, regn och kyla, men förra året var faktiskt oktober en av mina absolut bästa fotomånader.

Jag bakade chocolate chip cookies, hängde i Tyresö hos Lovisa, hade ny jacka och mitt hår var längre en någonsin, tillbringade en dag på Naturhistoriska med en massa fina twittrare, fotograferade Anthon och Robert till Nakenhjälpen, besökte Naturhistoriska igen och tog en utav mina absoluta favoritbilder på Emma och på kvällen tog vi lite fler bilder tillsammans med bland annat Sara och Philip. Jag har en hel del fotoprojekt inplanerade för årets oktober, så jag hoppas att det kan bli en lika bra fotomånad som förra året.

8 kommentarer:

 1. guuuuuuuuuuud saknar så mycket!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag meeeed!!!!! måste ses snart igen

   Radera
 2. Åååh vilka fina bilder! Jag har en blogg där jag skriver egna noveller, delar med mig av min musiksmak, delar ibland med mig utav min vardag och framförallt lägger upp egna bilder på natur, porträtt och city. Kolla hemskt gärna in, det skulle betyda massor för mig!

  Kolla in septemberstormar.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Du har så otroligt fina bilder, riktig talang måste jag medge!

  SvaraRadera