Follow

2014/09/22

i've come to know that memories were the best things you ever had
En till av middagarna Ellen och jag gjorde förra veckan. Vi lyckades ju äta helt vegetariskt i en vecka och det gick förvånansvärt enkelt, för jag tycker verkligen att det går att göra riktigt god vegetarisk mat. Men jag tror jag mår bäst av att hålla mig undan från regler när det gäller mat och ätande, och istället lära mig att återigen kunna glädjas och njuta av mat. Så jag fortsätter att äta mycket vegetariskt, men utan att helt utesluta kött.

Regnet har vräkt ned de senaste dygnet och igår var det dessutom en himla massa åska. Piskande regn, iskall vind och förstört smink är inte direkt det jag längtat till när jag sagt att jag längtat till hösten. Och jag vet att att det kommer bli otroligt plågsamt att snart behöva stiga upp till totalt mörker utanför fönstret på morgonen. Livslusten blir liksom inte så himla stor då. Men efter att ha haft en rätt tung vår fylld med ångest och destruktivitet får man väl hoppas på att hösten blir mindre plågsam. Hann ju faktiskt med en himla fin sommar däremellan också.

Måste bara nämna detta: vilken jävla bra grej det är med sociala medier!! Nämnde ju både här, på instagram och twitter att jag sökte modeller till mig gymnasiearbete. Nu har jag fått ihop ungefär 16 superfina personer som kommer att passa perfekt. Och de flesta just tack vare min otroligt hjälpsamma följarskara på twitter.

8 kommentarer:

 1. Hösten är en mys/ta det lugnt/ta-hand-om-sig-själv period så tror på dig, du är bäst Alma. Saknar dig jättemycket också, hoppas du har det fint i höstmörkret <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3<3 Saknar dig med, och detsamma! Vi får ta och ses snart, kram på dig

   Radera
 2. Kämpa på, du är bäst! Hur lång är du förresten?

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Superfiiin blogg du har! Du, ville inte förstöra stämningen på din bild på instagram där din syster fyller år genom att kommentera denna frågan, men undrade bara var ljusslingan var köpt? Suuuperfin, har letat efter sån aplänge!
  Kram, hoppas allt e fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hej och tack så jättemycket!! Hon har fått den i present, men tror den var köpt på typ Ö&B eller Rusta faktiskt. Hoppas du hittar den! Kram

   Radera