Follow

2014/07/29

a case of you

Igår började jag mina tre arbetsveckor, så mitt lediga sommarlov är mer eller mindre slut nu. Förra veckan försökte vi ta vara på vädret och de sista lediga dagarna fullt ut, så vi besökte bland annat Lisas landställe. Efter ett par timmars svettigt bussåkande var vi framme och hade sedan en brutalt fin kväll med värmande sol, getingpanik, brygghäng och nakenbad (som slutade mindre roligt för mig och Emma eftersom att det helt plötsligt dök upp folk) i sjön när solen gått ned. I lördags konfirmerades min fina syster efter två veckor på gransnäs och det firades med släkt och lunchbuffé hemma hos oss.

12 kommentarer:

 1. Åh så härligt ljus i dina bilder! Underbart!

  SvaraRadera
 2. Vad har du för sommarjobb? Är det via kommunen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobber just nu på en träfflokal för personer med olika typer av psykisk ohälsa, via kommunen!

   Radera
 3. MEN VA HÄRLIGT! JÄTTEFINA BILDER! älskar den första bilden :D

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har en liten fråga om din bloggdesign. Jag har nyss skapat en blogg på blogspot och vill precis som du visa bilder jag tagit. Jag tänkte ha mina bilder 800 breda och har ändrat storleken på dom för att sedan kunna "använda ursprungstorlek" när jag ligger in dom i inläggen, men kvalitén blir mycket sämre om jag gör så än om jag bara redigerar bilden utan att byta storlek och sedan använder storleken "extra stor" i inläggen. Upplösningen på bilderna blir bättre då, men jag tycker att bilderna blir för små (de blir dessutom olika breda beroende på om de är horisontala eller vertikala).
  Så till min fråga: hur har du gjort för att få bra upplösning och stora bilder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Åh jag hade också väldiga problem med att få bra kvalité på mina bilder här ett tag. Men det jag gör nu (och det verkar fungera rätt bra) är att jag sparar alla bilder för webb i photoshop, i högsta möjliga kvalité. Sen fick jag också tipset att gå in i google+ inställningarna och avaktivera "autoredigering". Gå i här: https://plus.google.com/settings och bläddra ner lite till så hittar du den funktionen!

   Hoppas tipsen hjälper, kram!

   Radera
 5. Du är så duktig Alma! Helt otroligt fina bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så jättemycket Elias!! :)

   Radera
 6. Så himla härliga bilder! Fotografi är verkligen din grej! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack, blir himla glad av att höra detta!! kram

   Radera