Follow

2014/05/17

svar

Här kommer svaren från frågestunden + en del gamla analoga bilder som jag äntligen scannat in.


Hur kändes det att klippa av sitt hår, hur vågar man liksom? saknar du ditt gamla hår? från en som inte vet om jag ska klippa mig heheh (du är sjukt fin i nyaa!!)
Jag var otroligt trött på mitt gamla slitna, och behövde en förändring så det kändes bra men absolut lite läskigt! Klart jag har börjat sakna mina längder lite nu, men jag ångrar ändå inte att jag klippte av det. Åhh tack!!

Favoritresa?
New York förra sommaren, helt klart! Grekland med Emma om en månad tror jag också kommer hamna i topp.

Då du har typ samma smak som mig när det gäller serier så undrar jag vilka serier du följer och vilka serier du skulle tipsa andra att kolla på?
De enda jag följer helt är nog New girl och Pretty little liars (som båda har uppehåll just nu) men annars tittar jag på Homeland, Orange is the new black, Den som dräper (har plöjt igenom hela nu när jag varit sjuk, alltså danska krim-serier<3) och lite annat då och då. Men letar efter någon ny att börja följa slaviskt, så tar gärna emot tips.Vad är det som inspirerar dig i livet och motiverar dig att fortsätta att kämpa dag efter dag trots alla motgångar?
Det är väl mest att man har framför sig. Just det här året har jag haft så otroligt mycket roligt att se fram emot både under våren och nu framåt sommaren, och detta gör så att saker känns lite lättare när det egentligen känns skit. Och bra vänner såklart.

Vad ska ni bo på för hotell när ni ska till Parga och hur bokade ni er resa?
Vi ska bo på ett litet familjeägt hotell, nära både stranden och centrum och med balkong mot havet. Perfekt. Vi bokade en helt vanlig charterresa med Apollo!Vad irriterar dig mest i andras foton? (typ sned horisont, pixligt, dåliga färger)
Åh gud, så mycket saker tyvärr. Men framförallt när bilder är väldigt överredigerade eller har för mycket kontrast eller konstiga färger. Och sneda horisonter osv.

Hur känner du inför valet?? (alltså inte nödvändigtvis vad du ska rösta på utan hur du känner)
Kul, spännande och rätt svårt?? Men tror och hoppas på maktskifte i höst.

Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?
Sorgligt nog - kolla mobilen. Sedan brukar jag klä på mig eller duscha.Vad gör dig arg?
Jag blir arg på mig själv när jag inte kan koncentrera mig och ta tag i saker som jag borde göra. Och en massa andra saker beroende på humör och situation.

Vem är din största förebild? Varför?
Åh sånt här är ju så himla svårt. Men om vi tänker karriärsmässigt och fotografiskt sett så är en utav mina största iallafall Emma Svensson. Dels för att hon är otroligt duktig och i princip har mitt drömjobb och för att hon berättade så himla intressant om hur hennes karriär startade, när hon var på vår skola. Och hon verkar ha väldigt vettiga åsikter och värderingar.

Var shoppar du helst? Din stil är skitball
Tack så jättemycket!! Ja alltså, jag handlar väl mest på tråkiga standardbutiker som H&M och bikbok. Men jag gillar även Monki, Weekday, Topshop och Zara. Men allra helst, utan någon form av ekonomiska begränsningar så skulle jag helst handla på typ Acne hela tiden. Beställde hem mitt första plagg därifrån idag förresten, det kändes otroligt fint.

Mål i livet? Största drömmen? Drömyrke + Vart vill du bo i framtiden? Vart vill du komma med foto?
Alltså alla dessa frågor går att baka ihop till ett svar egentligen. Om man får drömma helt fritt, så skulle jag vilja jobba som fotograf, fashion editor eller AD på något stort modemagasin (typ vogue, om man nu ska tänka stort) och bo i någon fin vindsvåning i New York. Haha det är väl en väldigt avlägsen dröm, men ändå. Men annars vill jag väl kunna arbeta kreativt på något sätt, och att bo kvar i Stockholm går också bra.Ikväll ska jag in till Kundsträdgården och trängas bland tusentals människor på Size in the park. Ha det fint!

1 kommentar:

  1. du kan börja kolla på serien GIRLS, den är sjukt bra!

    SvaraRadera