Follow

2014/04/01

nerja - dag 3


Började den här dagen med egen frukost på vårt rum, vilket betydde nybakat croissanter och baugetter, vattenmelon, och annat gott som var förvånansvärt billigt! Sedan var det dags för hela klassen att gå en två timmars ravinvandring, vilket vi hade sett fram emot med en aning blandade känslor. Det slutade iallafall med att vi blev som barn på nytt och de där två timmarna gick superfort och kändes inte alls jobbigt. Så konstigt att allt blir så mycket roligare med lite vatten?

Efter vandringen kom vi upp till en liten bergsby som hette Frigiliana. Den har tydligen blivit utnämnd till Spaniens vackraste flera gånger och det förstår jag fullt ut. Kritvita små hus på varandra, högt belägen och med världens utsikt. Där tog vi några timmar ledigt, åt tapas och letade wifi. Så fin dag.

10 kommentarer:

 1. Så himla fint, saknar dina bilder Alma!!

  SvaraRadera
 2. Hej Alma! Lite random haha, men jag spanade runt på tumblr och hittade den här bilden, och funderade på om den var din??? http://a-heart-like-yours.tumblr.com/image/79670686477 Försökte leta lite i ditt arkiv men kom inte fram till den jag letade efter. Ha en bra dag i allafall, kram! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh hej!! det är faktiskt inte min haha, har en del liknande. men supertack för att du tänkte på det! kram

   Radera