Follow

2014/02/25

18 år


Här står det fortfarande tomt (och ni är så fina som fortfarande kikar in varje dag ) men jag tänkte iallfall kika in och berätta att jag fyllde 18 igår! Det känns helt sjukt att jag numera räknas som en vuxen människa när jag känner mig som typ 14. Jag hade iallfall en jättefin födelsedag igår som började med frukost på sängen. Fick dessa tre Essie-nagellack av Ellen, i precis de nyanser som jag önskat mig. På kvällen var jag ute och åt på Friday's med mina fina fina vänner. Perfekt kväll. 

Och idag har jag och Emma bokat en resa till Grekland i sommar!!! Så himla roligt. 16:e juni åker vi till Parga i en vecka. Saker och ting känns rätt bra just nu. (Och min kamera är snart klar, så snart är jag tillbaka ordentligt, jag lovar!!)

5 kommentarer:

  1. Du har så himla fint hår, du har ju tidigare haft ljust hår och då undrar jag vilken färg du använde? Älskar färgen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack så mycket!! Jag har aldrig färgat ljusare, utan brukar färga mörkt på hösten/vintern (har färgat hemma med typ garnier eller schwartzkopf) och sen har det solblekts till min naturliga på sommaren! :)

      Radera
  2. åh, parga är typ en av dom mysigaste städerna som jag har varit i. hur fint och härligt som helst. hoppas att ni får det toppen, kram!

    SvaraRadera