Follow

2013/11/24

de senaste dagarna

Jag har befunnit mig på fotomässan både under fredagen, lördagen och idag!
Nu tänkte jag visa er lite vad jag har haft för mig för jag har haft så otroligt kul!


I fredags åkte vi dit på eftermiddagen, för att titta runt lite allmänt. Vi fick utställar-pass vilket gjorde att vi kände oss sjukt coola.

Högst upp till vänster är en utav bilderna som jag ställde ut. På lördagen var jag på Michaela och Ottilias lilla fototräff, där Emma Svensson var med och berättade lite om sina bilder och hur hon jobbar. Sjukt kul att träffa henne och höra vad hon hade att säga, för hon är verkligen en utav mina absoluta förebilder. När jag sedan fick höra att hon hade varit i vår monter och sagt att hon tyckte om det hon såg, samt att hon erbjöd sig att komma och föreläsa på vår skola blev det ju bara ännu bättre!


En liten del av Emmas otroligt fina utställning om Kristian Gidlund. Jag och lisa i våra gigantiska TEG-tshirts, och ja jag ser ut som en dvärg bredvid henne trots att jag egentligen är ganska normallång.

Idag var det alltså dags för mig att stå på utbildningsscenen och presentera mina bilder. Och trots sjuk nervositet innan gick det bra, jag klarade det och jag är nöjd! Bara tanken av att jag vågade ställa mig på en scen, med en mikrofon (för jag är verkligen inte den som hur som helst kan ställa mig och tala inför folk) och ha en ca 25 minuter lång presentation gör mig ganska nöjd. Hur kul som helst och speciellt när folk man verkligen ser upp till säger att de blivit imponerade av det jag gjort.

Hade massa fina vänner som var där och tittade också, de är så bra. Träffade också bland annat Anton för första gången, Rebecca och som jag sa tidigare, Michaela och Ottilia. Sjukt bra helg helt enkelt och det var så kul att inte bara titta på fotomässan, utan faktiskt få äran att ställa ut och visa mina bilder själv.

5 kommentarer:

 1. Du borde vara mer än nöjd, så sjukt duktig!! so proud <333

  SvaraRadera
 2. du är så himla duktig Alma, beundrar dig verkligen! Och att stå där och prata i tjugofem minuter, helt galet, så bra gjort av dig! Önskar jag hade hört det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ååh fina fina du lovisa!! blir så glad av det du skriver <3
   ja, det hade varit superkul att träffa dig också! massa kramar

   Radera