Follow

2013/10/24

och mörkret är en mördare, som kräver varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt

Jag har insett att jag är sämst i världen på att ta outfitbilder, men ni har önskat att få se mer utav vad jag har på mig så jag får väl göra ett försök. Fick äntligen hem mina saker från sheinside förra veckan, efter att ha väntat i över tre veckor. En superbra jacka/kappa som passar perfekt den här årstiden och en lika perfekt stickad tröja. Som om inte det var bra nog så fick jag dessa två för bara 300 kr sammanlagt.

Insåg också att det snart är en vecka sedan jag hörde av mig här. Jag har varken haft tid eller material till att blogga, vilket är rätt tråkigt. Jag är trött och stressad och sover dåligt och har väl inte riktigt haft ordning på mig själv heller. Har migränkänningar och ont i kroppen mest hela tiden. Men nog med ursäkter och klagande; för i morgon är det fredag och just denna fredag betyder början på höstlov. Mycket välbehövligt (som alltid när det gäller lov) och jag ska försöka att både ta det lugnt och hitta på massa roliga saker.

Två positiva saker med den här veckan är att vi har bokat två resor!! Vinterfestivalen i Vemdalen vecka tre, och Nerja med klassen vecka tolv. Ser grymt mycket fram emot båda.

10 kommentarer: