Follow

2013/10/15

höst genom en iphone

Här kommer lite bilder ifrån tidig höst.

Gick och blev kär i en jacka från bikbok som jag inte alls behöver. Fick även finbesök av Vilma, mitt kusinbarn, som har blivit så himla stor och tagit sina första steg. Världens sötaste och gladaste är hon. 

Satt i timmar på Café 60 med mina fina och pratade om verkligen allt och inget. Himla bra och spontan kväll. Solnedgång och bästavän, en väldigt bra kombo det där. 

Höll på att missa bussen en morgon för att jag ville fotografera dimman på vägen. Så himla svårt att förutsäga när det ska vara dimmigt och fint ju. Var på sista grönan-konserten för min del i år och såg Oskar Linnros. Underbart med konfettiregn och födelsedagssång. 

Sedan promenderade vi tillbaka mot Östra i ett väldigt dimmigt Stockholm. Såhär såg jag ut den kvällen förresten. Snodde min systers byxor, haha det är himla smidigt ibland att ha ungefär samma storlek. Vi rotar i varandras garderober i princip varje dag nu för tiden. 


En Alma och en frukost bestående av chokladpannkakor med diverse bra tillbehör som jag gjorde till Emma och Lovisa en morgon. 

5 kommentarer: