Follow

2013/09/27

sharing different heartbeatsSeptember närmar sig sitt slut och jag lever i någon slags klyschig höstbubbla. Fryser fingrarna av mig när jag cyklar till bussen i 2-gradig höstluft på morgnarna, dricker litervis med te, lyssnar på detta och lagar värmande soppor. Fick helt plötsligt ett sug efter att läsa böcker (jag är tyvärr ingen läsmänniska) och gick och lånade Alltings början, som änsålänge verkar fin. Helgen ska spenderas med mina favoriter; min bästa vän, min syster och min mormor + en massa annan släkt eftersom alla av någon anledning fyller år i september.

Försöker ta vara på det sista ljuset och kreativiteten innan mörkret kommer och dödar all form av kreativt tänkande och varenda fotomöjlighet. Det känns redan tungt att klockan ringer innan solen har nått himlen och kylan kom oförberett snabbt. Nu väntar jag på att en efterlängtad höstjacka ska komma på posten så att jag är helt redo för kommande månader.

10 kommentarer:

  1. Låter så himla mysigt! :') Underbara bilder också. ^^

    SvaraRadera
  2. åh va fina bilder! och jag håller helt klart med dig, så tråkigt att snart kommer den tunga jobbiga okreativa vintern :/

    SvaraRadera