Follow

2013/09/08

new york - åttonde dagen del 2 och nionde dagen

Sista hela dagen spenderades mestadels i Central Park. Vi sparade alltså det bästa till sist. Det var helt otroligt stort, fullt av massa olika saker och människor.
Efter ett par timmar i stekande sol tog vi en paus med lite frozen yoghurt, lemonad och frukt. Mycket välbehövligt. Efter det skulle jag leta upp den här porten, som är Carries lägenhet i Sex and the City. Jag hade tagit lite fel på adresserna, och vi hittade istället den här porten, som var ingången till deras fina vindsvåning ifall ni har koll på den!

Vi hade en sjukt fin dag i Central Park, och efter det tog vi en tur på 5th avenue för att titta i allt för exklusiva butiker. Trötta i benen efter en lång dag tog vi oss hemåt för att packa ihop våra tillhörigheter. Dagen därpå tog vi en sista lunch i Bryant Park och sedan bar det av mot Newark airport igen för att ta planet hem till Sverige. Nu är min lilla (lilla och lilla, det tog en hel sommar att visa allt) serie om den här resan slut. Det var en sån sjukt underbar vecka och jag såg så mycket som jag aldrig kommer glömma. Längtar tillbaka hela tiden och jag är säker på att det här inte var sista gången jag besöker den här staden. 

20 kommentarer:

 1. Åh, så fina bilder!! Och vad roligt du verkar ha haft!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så mycket!! ja verkligen! :)

   Radera
 2. underbara bilder! och förstår precis hur du känner, jag till exempel älskar paris och kommer aldrig att glömma mina fem dagar där! <3 ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. tusen tack! åh paris skulle jag också vilja åka till! :)

   Radera
 3. åååååå va häääärliga bilder

  SvaraRadera
 4. Gud vilka bilder! helt otroliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad glad jag blir, tusen tack!!

   Radera
 5. jättefina bilder! (och jag är inte alls avundsjuk på din resa)

  SvaraRadera
  Svar
  1. taaack tilde!! ja den var helt underbar!

   Radera
 6. fan vad jag diggar dina foton!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men åh, tack!! kan bara säga detsamma!

   Radera