Follow

2013/08/27

i saw two shooting stars last night, i wished on them but they were only satelites

Tar vara på den sista sensommarvärmen med second hand-shorts, topp från bikbok, väska från H&M, halsband från ur&penn och converse.

21 kommentarer:

 1. åh, vad sjukt vacker du är!

  SvaraRadera
 2. ljuset i den tredje bilden är verkligen PERFEKT! helt magiskt..

  svar: Åh tack!!! Men fokuseringen är det viktigaste för mig, stör mig så otroligt om den är dålig. Vad bra, då kanske jag köper ett sånt sen då!! :D woho!!! Det var mitt Sigma 70-300 som jag inte var nöjd med, när jag köpte det kostade det bra mycket mer än vad det gör idag och tja det är väl sisådär SKITDÅLIGT ungefär...

  SvaraRadera
  Svar
  1. ååh tack finis!! Jaa det är ju typ det viktigaste! Har också hört att fokusen och ljuskänsligheten är sådär på sigmat :(( så tråkigt när man lägger pengar på nåt som sen inte visar sig vara så bra :( men ja, kan kan verkligen rekommendera tamron:et!!

   Radera
 3. Hej!

  Det finns en nystartad bloppis på tumblr, som syftar till att vem som helst får lägga ut grejer. På så vis växer kundkretsen och det blir lättare att få sitt egna plagg sålt. Kika gärna in den på http://paltor.tumblr.com och se om du hittar något du gillar, eller hör av dig om du själv vill contributa med ett plagg!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. men åh tack detsamma snygging!!

   Radera