Follow

2013/08/12

and the walls kept tumbling down in the city that we love, grey clouds roll over the hills, bringing darkness from aboveIdag ställde jag och Emma klockan på fyra, och vid halv fem var vi uppe. Vi har planerat länge att fota när solen går upp på en strand och nu blev det av. Vi åkte till Hägernäs strand, och tyvärr var soluppgången kanske inte riktigt som vi trodde. Det var rätt molnigt men jag är väldigt nöjd med resultatet ändå! Och Emma var en kämpe som stod i tunna kläder i tolv graders "värme", låg ner i vattnet som nog inte var mycket varmare osv. Så, vad tycker ni om bilderna?

19 kommentarer:

 1. första och tredje bilderna är mina favoriter! så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh va kul! jag gillar dom jättemycket också!

   Radera
 2. så snyggt!!

  svar: ååh tack så mycket, det är analoga bilder!!

  SvaraRadera
 3. hej jag har nyss skaffat blogg på blogspot och jag fattar inget hahahah:) men hur gör du med dina bilder? lägger du upp dom i en storlek som du själv har fixat? och hur fixar man med htlm saken? haha kan du kanske förklara lite? för jag hittar inget ställe som kan..och din blogg är så fin:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! haha det gjorde inte jag heller i början, men när man kommer in i det är det inte så krångligt! Ja, jag ändrar storleken på bilderna i photoshop innan, så att dom passar min blogg och sen laddar jag upp dom i ursprunglig storlek. jag har knappt använt mig av några html-koder här, utan bara anpassat bloggen i alla reglage och sånt som finns färdigt. hoppas du lyckas! :) tusen tack!

   Radera
 4. Du lägger upp så sjukt fina bilder! Whaa älskar dem!! :D Kolla gärna in min blogg "lisahstrom.blogg.se" där jag lägger upp bilder jag tar själv! Vill bli så bra som du en dag! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh tack så mycket, vad glad jag blir! :)

   Radera
 5. svar: åh, tack så mycket!

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder!

  Sv: Åh tack så jätte mycket!

  SvaraRadera