Follow

2013/07/29

new york - sjätte dagen

Vi hade nått den sjätte dagen och vädret var sådär. Det första vi gjorde den här dagen var att åka till den stora fotoaffären, B&H photo. Jag var på jakt efter ett fisheye-objektiv som jag hittade för en mycket billigare peng än hemma, så det köpte jag! Vi beslöt oss sedan att ta till västra sidan av Manhattan. Där såg det lite annorlunda ut. Lägre hus och lite mysigare. Vi spenderade förmiddagen på Chelsea Market, och efter lunch gick vi vidare till The High Line. Det är en gammal tågräls som nu har byggts om till en upphöjd slags park.



Som jag sagt innan så fanns det så sjukt mycket fin gatukonst och graffiti i New York. I nästa New York-inlägg får ni se ännu mer sånt!












Efter en bra eftermiddagen tog vi tunnelbanan hem till skyskraporna igen. Jag och Ellen var bara tvugna att gå in lite snabbt på Toys 'r' us eftersom dom hade ett pariserhjul inne i butiken. Sånt ser man väl bara i USA. Sedan åt vi middag på en typisk amerikansk BBQ-restaurang, och på bilderna ser ni mammas sallad och Ellens peanut putter pie till efterrätt! 


6 kommentarer:

  1. DÖR allt är så fint och så stort och så bra!
    DINA FOTON <3

    SvaraRadera
  2. Måste säga att jag gillar din blogg och dina bilder skarpt!

    SvaraRadera
  3. Sjukt sjukt sjuuuukt fina bilder!

    SvaraRadera
  4. Jag var också i den Toys R'us! :)

    SvaraRadera
  5. fina bilder som vanligt! älskar bilderna med fish-eye effekt. har du ett sånt objektiv?

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack så mycket! ja skrev det i inlägget hehe, men ja det har jag! :)

      Radera