Follow

2013/07/25

21:06Idag träffade jag Lisa, Sandra och Sara för första gången på hela sommaren nästan. Vi gick runt i stan, fikade och hade det trevligt.

Vi gick in på Weekday för att kolla efter en väska till mig, och helt plötsligt säger Sara "Men Lisa, är inte det där du?!", haha och det var det ju! Hon satt uppe på flera ställen och vi tyckte det var asballt så vi var ju bara tvungna att föreviga tre lisor bredvid varandra på bild.

2 kommentarer:

  1. hahah häftigt (sista bilden)

    sv: tack alma!!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Först o främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg, och dina bilder. Helt fantastiska är dom! Sen så har jag en fråga. Jag har just nu en Nikon d3100, som jag har haft i drygt 1.5 år. Jag har lärt mig hur mycket som helst med den, och har fortfarande mycket kvar att lära, men jag känner att någon gång så skulle jag vilja byta upp mig till en bättre kamera, som Nikon D7000 eller Nikon D7100. Tycker du då att man bör fota i RAW om man ska köpa en såpass dyr kamera? För jag är ingen sån som sitter och redigerar en bild i evigheter, utan ändrar bara oftast lite med ljuset och färgerna. Hela denna frågan blev nog lite rörig, men hoppas du förstår, och tacksam för svar :)

    SvaraRadera