Follow

2013/06/24

new york - andra dagen del 2

Vi fortsatte vår dag i Soho, Chinatown och Little Italy. En sak som utmärkte sig i New York var all graffiti och street art. Så himla coolt och sjukt bra fotobjekt. Just den här ovanför tycker jag är helt galet skickligt gjord.

I Little Italy kändes det verkligen som att man var i Italien. Massvis med små restauranger som serverade pasta och pizza, röd-vit-rutiga dukar och massor av ställen där det såldes italiensk glass. Jag älskar Italien så det här var väldigt fint. Vi hade läst om ett ställe som hette Clinton St. Baking som tydligen skulle ha några av New Yorks bästa pannkakor. Vi fick vänta i en hel timme bara för att komma in och få ett bord, så vi tog en tur till på stan innan vi kom tillbaka.


När vi väl fick ett bord och fick våra amerikanska pannkakor var det värt all väntan. Det här är helt ärligt något av det bästa jag ätit i hela mitt liv. Stora, fluffiga pannkakor med blåbär både i och ovanpå, som vi dränkte i lönnsirap. Sjukt mättande dock. Jag och Ellen delade på den här portionen och mer än så kunde jag inte fått i mig. Men ett bra tips om ni åker hit, besök Clinton St. Baking och ät deras blåbärspannkakor!! 


Det här var en av de bästa dagarna på hela resan. Jag älskade dom här lite "mindre" ställena med roligare hus och som sagt massa street art. Vi avslutade dagen på en fransk restaurang där jag åt det här ovanför. Var tyvärr sjukt mätt efter pannkakorna fortfarande så jag orkade inte äta så mycket som jag hade velat.


7 kommentarer:

 1. Gud så fina och inspirerande bilder! Älskar verkligen färgerna! Vill typ ta första bästa plan till N.Y nu haha :D !

  SvaraRadera
 2. Saknar NYC! Förhoppningsvis får jag praktik där!! :D

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder, älskar kontrasterna & motiven du fångade! Oh, maträtterna ser ju helt makalöst, fantastiskt goda ut *u*

  SvaraRadera
 4. Så himla vackert så att jag gråter...NYC är min drömstad no 1!

  SvaraRadera
 5. härliga bilder! vill med till USA! :c
  sv; tack så mycket! :}

  SvaraRadera
 6. ja tror att det var din syster jag såg igår på täby centrum:)

  SvaraRadera
 7. åh va fint, vill åka till NY nu!!

  SvaraRadera