Follow

2013/06/22

new york - andra dagen del 1

Första natten sov jag knappt någonting pga tidsomsällning, rubbad dygnsrytm och lite för mycket koffein. Men vi steg upp tidigt ändå, för vi ville verkligen ta vara på tiden. Vi började med att ta tunnelbanan till Canal Station för att besöka Soho, Chinatown och Little Italy. Det var något av det bästa med den här resan, att det kändes som man var i typ tjugo olika länder, världsdelar och städer trots att vi bara var i New York. 

Soho var hur mysigt och fint som helst. Det var roligt att se något lite annorlunda mot alla skyhöga hus och breda gator. Här var det lite lägre hus, mindre folk och roliga små butiker blandat med svindyra märken.
Vi besökte en delikatessbutik som heter Dean & Deluca, där det fanns hur mycket roliga saker som helst. Bland annat dom här fina cupcakesen.

Ett besök i conversebutiken var självklart ett måste. Här är bara en liten del av en vägg gjord av skor, och jag har nog aldrig sett så många converse i hela mitt liv.
Det togs många bilder den här dagen, så allt får inte plats i ett inlägg. Del två kommer snart och där visar jag bland annat bilder från när vi åt världens godaste amerikanska pannkakor.

8 kommentarer:

 1. alltså såååå snygga bilder alma

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag blir sugen på att åka till NY! :)

  SvaraRadera
 3. älskar bilderna på gatukonsten!!

  SvaraRadera
 4. jättefina bilder! hurdant objektiv använde du under resan? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så mycket! :) jag hade med mig ett nikon 35mm 1.8, men det använde jag knappt. Det jag använde mest var mitt tamron 28-75 och sen köpte jag även ett fisheye där :)

   Radera