Follow

2013/04/04

nytt objektivI tisdags köpte jag mig ett nytt objektiv, ett Tamron 28-75mm f/2.8! Jag behövde ett bra objektiv som funkar till det mesta, och det här hade jag hört väldigt bra saker om. Av det lilla jag har testat så tycker jag att det verkar väldigt bra! Perfekt om man bara ska ha med sig ett objektiv, till exempel på en resa. Jag köpte mitt på Kameradoktorn för 4200kr.

11 kommentarer:

 1. Hej, det här kanske är en jättedum fråga, men vad har du för kamera? Eftersom du köpte ett Tamron objektiv? Samt vet du vilka kameror det passar till?

  / Kram Sara :)

  SvaraRadera
 2. Hur får du råd att köpa objektiv? Dem är så dyra och jag försöker verkligen skrapa ihop det lilla jag har haha... jobbar du eller nåt sånt? :)

  SvaraRadera
 3. sv: okej, tack för tipsen! :)

  SvaraRadera
 4. Få saker motsvarar glädjen att få använda sitt nyinköpta objektiv!

  SvaraRadera
 5. Sv.

  Okej tack så mycket! Samt tamron objektiv är i regel billigare än s.k. "vanliga" objektiv med t.ex. canon eller nikon märken va? Eller har jag fel? :)

  SvaraRadera
 6. Saaaaftigt! fanken vad kul! grattis till nya familjemedlemmen ;) Vill se lite bilder från det nuuuu :D

  SvaraRadera
 7. är det sådär att bländaren ändras automatiskt när man zoomar närmare??

  SvaraRadera
 8. kan du inte säga mig lite + och - med det? vill så gärna köpa ett men mitt tidigare objektivköp blev värsta floppen hahaha så jag är lite nervös! framförallt nackdelar då så jag är förberedd! och viktigast: är fokusen bra?

  SvaraRadera