Follow

2013/03/01

you took my heart

Har inte haft någon vidare blogglust de senaste dagarna och inte haft något bra att blogga om, men här kommer iallafall lite instagrambilder från den senaste tiden!


En bild på mig från min födelsedag i söndags. Min drömfångare har fått en ny plats i mitt nya rum (som ni ska få se så snart det är helt färdigt!) och en bild från i julas på björkarna i Örebro. 


En bild från samma tillfälle som den senaste, när jag fotograferade Ellen i det sjukt fina ljuset. Chailatte och Elle på mitt favoritcafé i väntan på bussen på morgonen. En till bild på mig från min födelsedag!

Himlen och solnedgången påväg hem från stan i onsdags var helt magisk. Det har varit soligt nästan hela veckan och då blir det så himla fint när solen går ner! En lite äldre bild på mig från när jag fortfarande hade lugg, och en grymt god frukost bestående av bananpannkakor, kesella, frukt, bär och kokos. 

På min födelsedag så åt jag och Emma supergoda sallader på Espresso House. Mina älskade rosa pyjamasbyxor (har i princip levt i dom nu under lovet) och ännu en bild på mig.

Fler fina solnedgångar, amerikanska pannkakor med banan, kokos och sirap till frukost och ben & jerry. 


Mysfrukost hos Emma med Bella i hennes fina tekoppar. Har förresten druckit mängder med te den senaste tiden. Jag tittade i gamla fotoalbum och hittade den här bilden på mig i ett par rätt charmiga brillor, haha. 

4 kommentarer:

 1. svar

  men alma, tusen tack!! det är sånt som gör att jag vill skriva mer. puss

  SvaraRadera
 2. dör så snällt sagt<3

  SvaraRadera
 3. Svar: Åh tack så jättemycket! :)

  SvaraRadera
 4. Åh tack så mycket för din fina kommentar :) Ha en riktigt fin lördag nu!

  SvaraRadera