Follow

2012/11/25

jag tittar över axeln och ser dig blinka till

Tänkte tillägna ett helt inlägg som enbart handlar om helgen som gått. Jag har haft en riktig toppenhelg med exakt lagom mycket saker att göra. Jag hatar när det blir för stressigt men jag hatar lika mycket när man inte har någonting alls att göra. I fredags spenderade jag kvällen hos Lisa tillsammans med Sandra och Sara. Vi gjorde tacos och satt och pratade i timmar, supermysigt! Har tyvärr inga bilder därifrån, borde ta med mig kameran mer. 
I lördags åkte jag och Sara in till fotomässan! Träffade folk, kollade på utställningar och klämde på kameror. Mycket trevligt! När fotomässan var slut så mötte jag upp ett gäng andra fotointresserade för att ha en liten fototräff som Michaela och Ottilia hade ordnat.

Vi åkte in till stan igen och gick till cafe 60. Vi hängde där ett tag men det var extremt varmt och brist på utrymme så vi beslöt oss för att gå ut och fota lite istället.


Det slutade väl med att vi mest traskade runt i hopp om att hitta något bra ställe att fota på. Vi försökte föreviga Emmas grymt stora tuggummibubblor och jag lyckades väl sådär. Slutligen så tycker jag iallfall att det blev en jättemysig kväll och vi var exakt lagom många personer så att man hann prata med alla. Hoppas det blir mer sånt här!

Idag har jag ätit alldeles för mycket ben & jerrys samt färgat Emmas hår. Vi tittade också på massa vänner-avsnitt och hade det allmänt mysigt. Bra helg helt klart!

6 kommentarer:

 1. MANNEN I DEN VITA HATTEN ååhh det är världens världens bästa låt någonsin verkligen. älskar den så brutalt mycket.

  + bra val av glass

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa om fotohänget, lite synd att jag var tvungen att gå så tidigt därifrån. Får se till att kunna stanna längre nästa gång :P :)

  SvaraRadera
 3. vi får ha sådana här fototräffar oftare!

  SvaraRadera
 4. sv: Den kommer från Topshop, himla fin! :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad fina bilder! :) Och låter som en super helg, skulle gärna vara med på alla era fototräffar men bor ju i Finland så det är ju helt omöjligt. :3

  SvaraRadera
 6. Så kul att du kom i lördags! :) Hoppas det gick bra att åka hem sista biten sen. :)

  SvaraRadera